QURAN LAMP SPEAKER + JAM AZAN

Tercari cari barang nak deko bilik?

Nak sesuatu yang unik? Apa kata letak lampu Al Quran Midnight.. Nak dengar Azan setiap kali waktu Solat?

TENANG JE HATI DENGAR AZAN SETIAP WAKTU DI RUMAH 🎉🎉
.
DENGAR ALUNAN QURAN DARI 25 QARI TERKENAL DUNIA

BENDA WAJIB UNTUK SETIAP RUMAH
.
Satu rumah kampung, Satu lagi rumah awak
.
CIRI CIRI QURAN LAMP SPEAKER + JAM AZAN

✅Jam 5 Waktu Azan
✅Suara speaker kuat
✅Bateri 2000mAH
✅Bacaan al quran 25 qari
✅Tafsiran al quran
✅Remote control
✅Lampu kawal kecerahan
.
Boleh kawal dengan remote control, mudah mak ayah kita kat rumah nak gunakan. Senang kan kawal dari jauh…
.
AL QURAN SPEAKER

✅NI FUNGSI utama produk ni. Lepas solat nak dengar bacaan al quran dari qari pelbagai negara, hanya set dari remote kawal jauh.
JAM AZAN
✅Setiap kali waktu solat, azan akan berbunyi dari jam ni. Macam kat masjid , tapi ni versi kat rumah dan mudah di bawa ke mana mana.

LAMPU TIDUR

✅Ada kawalan lampu pelabagai warna, ada 16 warna. Boleh dapatkan mood dan tenang je suasana dalam rumah
.
❤️Sahih Al-Bukhari, Hisnul Muslim, Salat Method
Sahih Al-Muslim, Hajj&Umrah, Al-Ruqyah
❤️Complete Tafseer Sharavi audio, 40Hadiths
❤️FM Radio, MP3 Player
❤️3.7V 2000mAh battery
❤️Fast Surah Selection(NEW)
Short Key MP3 (Yaseen, Ayatul Kursi, Ruqiya)
❤️Remote control, 5W HD Loud Speaker

Material : Plastik

RM145

=================

Tiada Warranty(Dinasihatkan cek terus bila barang sampai)

Ada tempat Memorycard

Dia ada tafsir bahasa melayu

Ada nasyid

Boleh bluetooth

Azan automatic

FAQ

  • Boleh tutup lampu smbil bukak ayat ?

Boleh². Nak tido nak off lampu je boleh

  • Kalau tak nak lampu boleh off sendiri ye

Dekat remote boleh matikan lampu tapi bacaan quran still on

  • Quran tu surah ape @ 30 juz

30 juz boleh pilih surah guna remote

  • Kegunaan

1. Lampu
2. Jam
3. Alarm
4. Azan
5. Quran
6. MP3
7. Terjemahan
8. Radio FM
9. Bluetooh speaker
10. Hadith
11. Nasyeed