Oktober 2020

1/10/2020 – Terima kasih Puan Sharmimi dari Kuala Terengganu. Buku viral yang kian mendapat tempat di hati para pembaca tidak kira usia, Buku Teroka Sains 

2/20/2020 – Buku Teroka Sains 2 mampu memupuk minat membaca generasi muda sekaligus PEKA dengan alam sekeliling mereka.
Terima kasih Puan Siti Zakiah dari Bukit Mertajam, Pulau Pinang

2/10/2020 – BUKU KAEDAH MUDAH JAWI ini untuk ajar anak² asas jawi dari segi membaca dan menulis.
Terima kasih Puan Suzliana Shafie. Buku berwarna warni. Jadi, Anak-anak tertarik nak belajar. insyaAllah..

4/10/2020 – Alang², keluar semalam.. pìck ùp la kejap . Hari ini cioodi dan bungkus untuk pos esok.

restok

5/10/2020 – Alhamdulillah..Terima kasih Puan Nurhasliza Mokhtar telah dapatkan buku viral Teroka Sains 1&2. Yang best dapat buku mewarna pree je.

Apa yang best tentang buku Teroka Sains ni??Fakta SANTAI dan MUDAH dibaca – sangat attractive dan sesuai sebagai bahan bacaan semua peringkat usia. 

5/10/2020 – Terima kasih Puan Jamilah Jamunai. Sentiasa suppôrt dan b3li buku untuk anak-anak.
Geram betoi tengok model sorang ni, susah sangat nak senyum … hahahah

No.Pesanan : 2020100300228

5/10/2020 – Gandingan yang mantap bersama Buku Aktiviti Anakku Bijak Suku Kata. Jadi, bolehlah kita mengajar suku kata dengan lebih seronok bersama anak-anak kan.
Terima kasih Cikgu Fiza 

No.Pesanan : 20200100300228

6/10/2020 – Ada ibu ayah yang sedang mencuba untuk mengajar anak MEMBACA? Tapi..Tak tahu nak bermula dengan buku apa?

Terima kasih Puan Kamaliah dari Banting memilih buku ANAKKU BIJAK SUKU KATA untuk anaknya..

6/10/2020 – Buku yang sering mendapat tempat di hati ibubapa dan guru untuk dijadikan Panduan Lengkap Aktiviti Awal Kanak-Kanak.
Terima kasih Puan Siti Farhana dari Kluang, Johor

No.Pesanan : 2020100500608

13/10/2020 – Meriah pulak tengok pagi Jumaat ni punya penangan.. Rindu nak g warehouse 
Sape nak roger ya !! Thank you

Restok

13/10/2020 – Bestnya dapat teroka alam dunia sains yang hebat ni bersama-sama anak-anak !
Ceritakan fakta-fakta hebat tentang kejadian alam ciptaan Allah kepada anak-anak supaya mereka lebih mengagumi kehebatan pencipta-NYA.

Terima kasih Puan Jamilah Jamunai. Haishh..geramnya tengok ini model susah benor nak senyum 

No.Pesanan : 2020100800740

14/10/2020 – Happy sangat anak-anak dapat buku Sains. Buku Teroka Sains 2 mengandungi fakta-fakta pelik, unik dan kelakar tentang haiwan 

Terima kasih Puan Suzliana Shafie.. Anak² makin teruja nak dapatkan buku ni. Nantikan buku Teroka Sains 3 pulak 

No.Pesanan : 2020101300283

14/10/2020 – Tahukah anda buku Teroka Sains 1 dan 2 boleh dijadikan ‘bedtime story’ untuk anak-anak? Haa..jom try 
Terima kasih Puan Yan Mozy

No.Pesanan : 2020100800740

15/10/2020 – Jom eja-bina-tulis bersama SMART WHEEL SUKU KATA TERTUTUP 

Antara aktiviti pengukuhan yang akan membantu anak mudah membaca suku kata tertutup ialah,
1) mengeja – secara lisan
2) membina – suku kata tertutup menggunakan SMART WHEEL
3) menulis – menyalin suku kata tertutup menggunakan SMART WHEEL.

Selain ianya membantu anak mahir membaca suku kata tertutup, SMART WHEEL ini juga mudah untuk di bawa dan berkonsepkan ‘hands-on activity

Terima kasih Puan Jusna cepat-cepat dapatkan 1sët Smart Wheel sebagai alat bantu mengajar anak-anak 

No.Pesanan : 20201000277

16/10/2020 – Kini revolusi moden, tengteng yang warna warni dan praktikal untuk dimain di dalam kawasan rumah.
Terima kasih Puan Norsila Musa Ali. Hari tu, ada amik gambo masa kat anjung aboh…huhu dah hilang la pulak 

16/10/2020 – Kini revolusi moden, tengteng yang warna warni dan praktikal untuk dimain di dalam kawasan rumah.
Terima kasih Cikgu Nik Azmayati Ali

No.Pesanan : 2020101400630

19/10/2020 – Kelas Online Melukis & Mewarna UNEH
Kembangkan bakat melukis dan mewarna anak anak dengan teknik yang Uneh ajar! Raja Pensel Warna.
Terima kasih Cik Auni Solehah dari Semenyih 

No.Pesanan : 2020101900303

19/10/2020 – Terima kasih Puan Ema. Memula oder Teroka Sains 1 kemudian kol semula nak Teroka Sains 2. Apalagi sanggup patah balik demi custō.mer Memang berbaloi bëli kedua-dua buku Teroka Sains ni .
Lebih-lebih lagi teruja dengan isi dalamnya. Ada banyak fakta benar yang kita tak sedar dan tak tahu yang ada pada benda-benda atau binatang di sekeliling kita.

No.Pesanan : 20200101500160

19/11/2020 – Senangnya bahasa inggeris sekarang tak perlu nak selak kamus dah. Diselit dalam bahasa melayu mudah anak-anak nak faham.

Terima kasih Puan Humaira grab buku 500 vocabulary untuk anak-anak 

19/10/2020 – Sekali sekala boleh bagi anak anak berkreativiti dengan toys yang best ni. 

Apa yang bestnya pipeline construction ni untuk anak-anak? jeng..jeng..jeng 

Terima kasih kak Che Hasnah bëli untuk cucunya sempena hari jadi 

No.Pesanan : 20200101500160

21/10/2020 – Alhamdulillah.. Rezeki dariMu..Sedikit atau banyak, syukur alhamdulillah. Yang penting, ibu² ayah² cikgu² gembira dapat buku.
Buku cerita murah² pon ada. Jom galakkan membaca bagi anak². Semoga manfaat seluruh alam.

restok

21/10/2020 – Terima kasih Puan Zainab dari Segambut grab buku Pendidikan Khas 

  • Strategi Pengurusan Tingkah Laku Murid Berkeperluan Khas
  • Kemahiran Manipulatif Dalam Pendidikan Khas
  • 100 Aktiviti School Readiness

Buku aktiviti persediaan pembelajaran ini dihasilkan untuk memberi idea kepada ibu bapa dan guru dalam membuat aktiviti dan menilai tahap kemahiran anak-anak dari sudut persediaan ke sekolah.

No.Pesanan : 2020102100703

22/10/2020 – Semalam lupa nak updaté. Alang² lalu kat warehouse. Singgah sebentar pïckup buku. Sekali tak cukup bukunya bila sampai rumah. Apa² pun .. Thank you to my tok laki 

restok

22/10/2020 – 2 set setiap satu buku Kaedah Mudah Jawi dan Literacy Games untuk anakanda tersayang. Terima kasih Puan Siti Baini.

22/10/2020 – Alhamdulillah.. Terima kasih Puan Mama Eiz dari Kulai, Johor. Dengan izinNya ..

Semua buku-buku ni sangat menarik.
 – Teroka Sains 1&2
– Let’s Read by Cikgu Zawana
– 366 Sahabat cerita Rasulullah

No.Pesanan : 2020102400498

23/10/2020 – Piinn..piin.. Orang J&T datang hantar parcēl. Meh⅖ roger².. Prømõ Oktober ni still berlangsung. Sekarang ni, bëli buku Anakku Bijak Suku Kata preee buku Aktiviti Suku Kata. Sape nak bagi kan 

23/10/2020 – Real stethoscope boleh dengar real human heartbeat.Jom ajak anak #pretendplay main doktor² 

Terima kasih Puan Nursyahirah 

No.Pesanan : 2020102300800

24/10/2020 – SMART WHEEL mampu menarik minat anak untuk belajar membaca dengan seronok dan lebih mudah 

Apabila anak seronok belajar, lebih mudah dan cepat anak boleh membaca.

Terima kasih Puan Noraini b3li untuk ajar anak sebagai salah satu alat bantu mengajar di rumah 

No.Pesanan : 2020102400423

24/10/2020 – Terima kasih Puan Ema grab buku 365 Panduan Aktiviti Pendidikan Awal Kanak-kanak dan banner Teng teng

No.Pesanan : 2020102200139

25/10/2020 – 1 set poster ada 30 KEPING, SANGAT LENGKAP dan berbaloi.
TULISAN BESAR boleh guna untuk pembelajaran di rumah secara santai atau sesi pengajaran di sekolah.

Terima kasih Puan Adira dari Taman M-Residence 2

.Pesanan : 2020101600289

25/10/2020 – Terima kasih Puan Ruzaidah dari Labu, Negeri Sembilan sempat grabspecial salé ni sebabbbb harga yang tak masuk akal langsunggg 

 mana lagi nak dapat kat luar sana alat bantu mengajar yang multi-funtion macam ni !

satu, anak seronok belajar menulis ! dua, anak dapat asah bakat melukis dan mewarna ! tiga, dapat meransang minda kreatif anak-anak dengan bermain pipeline lagiii

No.Pesanan : 2020102401067

26/10/2020 – Duduk di rumah kiri kanan toleh
Rajin benar buat tik tok
Nak jadi agen/ds pon boleh
Walaupun tak simpan stok

Haa.. masuk !!  … hahhahhaa

restok

26/10/2020 – Cantik² corak sejadah cilik ni tau 

PREE Buku Aktiviti Solat dan Buku Mini Wow Alif Ba Ta

Terima kasih Puan Radiatul 

No.Pesanan : 2020102600925

28/10/2020 – Boleh dengar betul ke? Ye, boleh Anak boleh dengar dup dap dup dap bunyi jantung. Anak mesti teruja bila dapat dengar bunyi jantung sebenar Terima kasih Puan Noor Hazwani

No.Pesanan : 202012400691

28/10/2020 – BUKU TEROKA SAINS mampu memupuk minat membaca generasi muda sekaligus PEKA dengan alam sekeliling mereka dengan fakta pelik, unik & kelakar tentang Haiwan.

Bila dah TERSEMAI minat membaca, maka mak ayah tidak lagi pening kepala untuk MENGAJAK anak-anak MEMBACA.

Terima kasih Puan Adibah

No.Pesanan : 2020101600289

30/10/2020 – Gara-gara lampu al quran.. ku gigih ke warehouse 
Best bau buku. Buku baru pon ada 

restok