November 2020

1/11/2020 – Baby Shark Do Do Do,
Baby Shark Do Do Do,
Baby Shark.

Seronoknya ada bantal berbunyi dan ada lampu ni . Terima kasih Puan Jamilah Jamunai

No.Pesanan : 2020110100533

2/11/2020 – Sabar ye… Ada ni.. dok pick upp, pastu coodii .. Hujan lebat tadi awak. Terima kasih.

2/11/2020 – Setakat ni 100% feedback yang saya dapat sangat berpuas hati dengan buku ni sebab tu saya nak sangat semua mak ayah belikan buku ni untuk anak masing masing.

Terima kasih Puan Fizah 

No.Pesanan : 2020110100551

3/11/2020 – Terima kasih Puan Azue Aziz hadiahkan Planetary Labyrinth 

 sempena birthday surprise untuk anak buahnya di Ampang.

No.Pesanan : 2020110200147

3/11/2020 – #500vocabulary ni ada ratusan vocabulary yang dapat membantu anak memantapkan vocab dan dengan mudah membina ayat karangan subject english.

Yang lagi best, disertakan sekali dengan maksud dalam bahasa melayu dan sangat mudah difahami.

Terima kasih Puan Asba Madzidah 

3/11/2020 – Banyak fakta pelik, kelakar dan menarik boleh diceritakan pada waktu pagi, petang dan malam. Tak kira di mana-mana sekalipun!
Terima kasih Puan Azue Aziz dari Taman Melawati 

No.Pesanan : 2020110200121

5/11/2020 – Hujan lebat tadi.. Dah sampai rumah, baru perasan Poster Anakku Bijak Suku Kata tertinggal . Nasib baik custømer ok 

5/11/2020 – Terima kasih Puan Hafizah dari Bandar Tun Hussien Onn beli dengan hakak . Alhamdulillah..banyak kan buku Puan ni oder semuanya untuk anaknya

No.Pesanan : 2020110300330

5/11/2020 – Dengan #pipeline ni anak-anak boleh berimaginasi melalui rekaan yang mereka nak buat. Benda ni sangat bagus utk thinking skills tau.
Terima kasih Puan Mazura 

6/11/2020 – Tak kira nak jugak tunjuk walaupun sikit . Ni la Poster Anakku Bijak Suku kata yang tertinggal semalam. Alang2 angkut yang lain. Terima kasih 

6/11/2020 – Buku tadabbur surah pilihan ni sangat bagus untuk anak anak lebih memahami Quran. 

Dilengkapi dengan pengenalan surah, maksud setiap ayat dan penerangan bagi setiap ayat.

Terima kasih Puan Cahaya East Nie. Material buku ni full colour Glossy Paper kan !

6/11/2020 – Buku yang kian mendapat tempat di hati ibubapa iaitu buku 500 vocabulary dan soalan Intensif Asas Matematik latih tubi sesuai untuk pelajar sekolah rendah.
Terima kasih Puan Roszanah 

6/11/2020 – DRILL & DESIGN TOYS
Dapat membantu asahkan motor skil anak-anak dan kembangkan lagi imaginasi mereka yang dah memang kreatif tu. 

Macam-macam design boleh buat kalau daya imaginasi tinggi. 

Terima kasih Puan Yan Mozy

No.Pesanan : 2020110600534

10/11/2020 – Walah..i’m happy buku Ensiklopedia Serangga dah sampai. 

Best jugak buku ni.
Koko Minda pun sedap tau !!

11/11/2020 – Apa yang BEST tentang POSTER ANAKKU BIJAK SUKU KATA ??

Tampal pada dinding, bilik tidur, kelas

  • 30 keping poster
  • Saiz A3
  • Tulisan BESAR / Berwarna
  • Yang best boleh akses Portal Pendidikan

Terima kasih Puan Nur Nadzirah Nazari

No.Pesanan : 2020110300200

11/11/2020 – Iqra Genius vs Iqra Pink.
Seronoknya Mengaji
Terima kasih Puan Nur Arafah grab kedua-duanya

11/11/2020 – Sedang mencari Buku Cerita English yang simple dan santai?
Memperkenalkan buku “Key Word Readers Tom and Sue” yang mampu milik.
Terima kasih Puan Jully Samsuddin dari Presint 3, Putrajaya

No.Pesanan : 2020110800196

11/11/2020 – Buku tadabbur surah pilihan ni sangat bagus untuk anak anak lebih memahami Quran. 

Dilengkapi dengan pengenalan surah, maksud setiap ayat dan penerangan bagi setiap ayat.

Terima kasih Puan Nurul Amin dari Ampang 

No.Pesanan : 2020110400611

12/11/2020 – Nak?? Jom roger..
Kamu sedia membantu 

12/11/2020 – Tempohari ada penginfak hadiahkan dam masa FlåshSalë Dam 5 in 1 untuk anak-anak comel di Pusat Jagaan Bakti Cahaya Hati.
Seronok anak-anak ini beraktiviti. 

Terima kasih Penginfak (semoga dimurahkan rezeki) yang diwakilkan melalui kak Khairul Azreen Binti Tik

No.Pesanan : 2020111100245

13/11/2020 – Jom bagi anak belajar spelling guna jumble word game ni 

Berwarna warni, dibuat dari kayu,selamat untuk anak anak kita.
Terima kasih Puan Rohani . Apa yang BEST?

  • Anak belajar kenal abjad
  • Anak dapat tambah vocab
  • Bantu anak mengeja in English
  • Bantu anak kenal warna
  • Tingkatkan daya koordinasi & fokus anak.
No.Pesanan : 2020111100340

13/11/2020 – Terima kasih Puan Nur Nadzirah Nazari gràb kōmbo Buku Aktiviti Syoknya Solat dan buku Aktiviti Anakku Bijak Alif Ba Ta. Yang bëst dapat pree buku maze. Sape taknak kan??

14/11/2020 – Done pìck ùp hari ini. Nak?? Jangan memalu roger² 

15/11/2020 – Terima kasih Puan Nur Nadzirah Nazari
Meh cite skit tentang kedua²ni 

BUKU 366 KISAH 25 RASUL ini merupakan pilihan yang terbaik bagi mereka yang mahu pelajari kisah-kisah menarik tentang 25 nabi pesuruh Allah S.W.T

Manakala, JUMBLE WORD GAME ni ajar anak spelling 

  • Anak belajar kenal abjad
  • Anak dapat tambah vocab
  • Bantu anak mengeja in English
  • Bantu anak kenal warna
  • Tingkatkan daya koordinasi & fokus anak

18/11/2020 – Hari ini cam tangan sotong selesaikan segala urusan . Alhamdulillah..rezeki.. sikit atau banyak pun rezeki. Memudahkan dan memberi manfaat kepada orang lain. Saya suka 

18/11/2020 – Jom dapatkan buku READ MORE ABOUT ME tentang haiwan terlajak comel ni 

English Story Book yang sangat mudah difahami dengan perkataan yg mudahh je.
Terima kasih Puan Azue Aziz alang-alang mencari goodies untuk anak-anak tadika Akhir Tahun . Kite suggest buku n

No.Pesanan : 20111646244

18/11/2020 – 2 set buku ketika flashsàle berlangsung merangkumi buku 125 latihan kawalan pensel, buku aktiviti anakku Bijak Alif Ba Ta, percuma buku Maze dan turtle mainan.
Terima kasih Puan Fizah 

18/11/2020 – Kenapa buku latihan awal matematik ini BEST ?Sebab…Latihan yang disediakan juga sangat menekankan kepada kefahaman konsep asas matematik.Terima kasih Puan Asba Madzidah

nO.pESANAN : 20111852079r

20/11/2020 – Terima kasih Puan Nur Nadzirah Nazari grab 2 set Wooden Intelligent Macarons Four Set dan flashsãlë buku 125 Latihan Kawalan Pensel, Buku Aktiviti Anakku Bijak Alif Ba Ta dan dapat Percûma Buku Maze dan Turtle mainan. Sape nak bagi kan 2freegift kan?? Rembat sape cepat

nO.pESANAN : 20112157970

20/11/2020 – GEMBIRANYA SI CILIK JIKA IBU AYAH HADIAHKAN NI 

Yes ! sukanya anak-anak  dengan setiap pembelian BUKU SAYA SUKA MELUKIS & MEWARNA ni, dapat set kids painting pen crayon with case niii secara PERCUMA JERRR !!! Terima kasih Puan Siti Baini grab 3set sekaligus. Alhamdulillah .. Murah rezeki anak-anak.

21/11/2020 – Terima kasih Puan Jama’ayah dari Setia Alam. Dah lama mencari buku 500 vocabulary ni katenyer. Asyik lupa je, kebuzian keja hakiki. Sekali tengok ada buku Maze dirembat sekali .. Anaknya suka maze.

No.Pesanan : 20112261010

22/11/2020 – Sebab buku #500vocabulary ni ada ratusan vocabulary yang dapat membantu anak memantapkan vocab dan dengan mudah membina ayat karangan subject english.

Yang lagi best, disertakan sekali dengan maksud dalam bahasa melayu dan sangat mudah difahami.

Terima kasih Kak Yati oder untuk cucunya 

22/11/2020 – Banner teng teng ni kalis air dan tahan koyak tau. Sàiz 2×5 kaki. Terima kasih Puan Liza

25/11/2020 – Ada yang nak?? Ni bukan mata duitan tau.. ni namanya terapi mata 

Restok

25/11/2020 – Boleh dengar betul ke? Ye, boleh .Anak boleh dengar dup dap dup dap bunyi jantung. Anak mesti teruja bila dapat dengar bunyi jantung sebenar kan 

Terima kasih Puan Rozie blikan STETHOSCOPE untuk cucu kesayangan.

26/11/2020 – Sebelum anak mula betul² belajar menulis, ibu ayah boleh sediakan buku Pra tulis @ Latihan Surihan buku best ni BUKU 125 KAWALAN PENSEL 

Latihan di dalam buku ini disusun secara bertahap mula dengan aktiviti mudah sehingga aktiviti yang lebih sukar.

Terima kasih Puan PN Jasmi Zan

27/11/2020 – Puas menunggu akhirnya.. Satu per satu..
Syukur selalu . Semuanya ada hikmah di sebaliknya. Kejap lagi nak siyodi, mendung semacam je ni

Restok

27/11/2020 – SIRI 10 SRIKANDI PENYERI SYURGA ini mempunyai 10 BUAH BUKU yang menghimpunkan 10 wanita berani era Nabi Muhammad SAW yang menghadapi banyak cabaran serta menempuh pelbagai dugaan demi memperjuangkan agama Allah swt.

Di dalam set ini diketengahkan juga sifat-sifat wanita hebat kerana memiliki akhlak yang terpuji serta sifat mahmudah yang sepatutnya diteladani oleh para wanita atau pembaca sekalian. Malah, kanak-kanak sebenarnya digalakkan untuk menjadikan mereka ini sebagai model dalam mencontohi watak serta kejayaan wanita-wanita hebat ini !

Terima kasih Puan Fauzidah

N0.Pesanan : 1120-4662621

27/11/2020 – Terima kasih Puan Jamilah Jamunai.
Semuanya untuk anak-anak. Rezeki anak-anak . Si kecil tu, nombor satu keluar takdan nak snap gambar 

No.Pesanan : 1120-4663643/3973/6127

28/11/2020 – Real Working Stethoscope.
Jom ajak anak #pretendplay jadi Doktor².
Best sangat Terima kasih Puan Mimie . Nak urgent, nasib baik .. ada stok, layan