LITTLE MUSLIM MAZE BOOK

Perasan tak mommies? Bila dah dewasa ni pun kadang-kadang ada antara kita cepat stress bila ada problem. Semua org ada problem masing-masing. Cuma cara kita ‘handle’ dan ‘solve the problem’ tu yang SANGAT penting
.
Lepas banyaaaak research dibuat, ‘problem solving skills’ ni sebenarnya lagi bagus kalau kita dpt terapkan sejak kecik tau mommies. ‘Alah bisa, tegal biasa’ orang-orang dahulu cakap.
.
Penyelesaiannya, kita perlu tolong anak-anak kita dengan menyediakan aktiviti utk tingkatkan problem solving skill ni. Antaranya adalah, selesaikan maze! Seronok dan bermanfaat. Kali ni kami bawakan julung-julung kalinya Islamic Maze Book utk anak-anak mommies belajar tentang:
.
1. Rukun Islam
2. Rukun Iman
3. Tiga masjid penting dlm Islam
4. Bulan-bulan Islam
5. 25 Rasul
6. Prophet Muhammad’s companion
7. Prayer times
8. Step of wudhu
9. Alif ba ta
10. Arabic numbers
.
Jom tengok video. Seronok sgt!
.
Price RM25 sahaja. Harga asal RM29 Postage RM8.50sm/RM12ss

comes with:
1. 20 pages wipe and clean book
2. Dry erase marker

Berminat? http://www.wasap.my/60122825665/MazeBook