JUN 2020

rESTOK BUKU

1/6/2020 – Syukur alhamdulillah..dapat pick up semua buku. Tapi masih ada yang tak dapat lagi.tak smpai lagi kat warehouse. Kejap lagi nak hantar kat customer. Anak² dah teruja. Tak sabar nak dapatkan buku . Terima kasih.

nO.pESANAN :2020060200391

1/6/2020 – Yaaa..bukan mudah untuk kita menjadi ibu yang bahagia dan membahagiakan. Tetapi kita boleh belajar daripada Buku KuCium Haruman Syurga yang ditulis Oleh Ustazah Ainun Mardhiah bagaimana untuk kita menjadi wanita solehah yang berjaya dunia dan Akhirat.Terima kasih Puan Norsidah Saleh.

1/6/2020 – Semalam beli shell tart sebab anak² nak. Jadinya, buat sistem barter. Akak beli kulit tart, zura beli mainan pipeline construction.
Terima kasih Puan ZuRa Suratman

No.Pesanan : 2020060900828

3/6/2020 – Hujan renyai² gagah COD buku kat customer. Rezeki hujan. Memula nak satu buku je, Bestnya Solat pastu tambah lagi satu buku 500 vocabulary free buku children visual.
Terima kasih Puan Emi Zakiah.

No.Pesanan : 2020060100457

4/6/2020 – My Early Picture Book. BUKU YANG SANGAT BERBALOI.

Size buku yang besar dan berwarna warni.
Banyak gambar sesuai untuk menambahkan vocab anak anda. Anak pasti suka dapat belek buku besar macam ni.

Terima kasih Puan Yatt. Puan ini teringat kat saya sebab pernah jual sambal pecal homemade pada suatu ketika.

restok buku

4/6/2020 – Lama tak update apa yang customer beli. Terima kasih Puan Nazirah dari gvp dok tunggu stok buku Adik Bijak Baca.Buku ini sesuai untuk anak yang berumur 3 tahun ke atas yang nak mula membaca.Menggunakan kaedah suku kata & fonik.

9/6/2020 – Lupa nak update hasil pick up semalam. 2 kali datang dan setia menunggu. Semoga dipermudahkan urusan.

Restok buku

10/6/2020 – Buku Bestnya Solat ni paling laris. Anak² membaca mudah faham apatah lagi grafik komik berwarna, comel dan mendidik.Terima kasih Kak SUe Kamikaze

😍

11/6/2020 – Ceria kan mata memandang 

Ni maknanya ramai peminat buku. Semoga memberi manfaat kepada semua mak ayah dalam mendidik anak-anak.

No.Pesanan : 2020060300587

13/6/2020 – Pagi² beratur ke j&t pos ikan gedik ke Pasir Mas, Kelantan. Terima kasih Puan Fadillah Che Wil. Seronok tengok video anak² kecil gelak dengan ikan gedik ni.

No.Pesanan : 2020060300587

13/6/2020 – Ikan gedik yang ni pulak ke Kepala batas, Pulau Pinang. Terima kasih Puan Ruzzana Rasid 

Ramai yang tanya ikan gedik ni lagi. Ehehe.. viral sungguh hingga ke siakap keli 

13/6/2020 – Dah pos. Tunggu sampai depan pintu rumah. Puas balut² tak bagi kemek. Terima kasih Puan Isma Adyani Abu Ismail

13/6/2020 – Ini salah satu bahan bantu mengajar anak-anak kecil mengenal dan mengira. #mathematicintelligentstick

Terima kasih Puan Amira Illiana

restok buku

16/6/2020 – Lupa nak update 13/6/2020 sebelum balik kampung tempohari, sempat lagi singgah warehouse ambil buku. Settle semuanya.
Ada yang berkenan boleh masuk order ye. Memberi manfaat kepada orang lain, itulah bahagia 

No.Pesanan : 2020061200116

16/6/2020 – Eh..eh..buku apa ni??
Ini buku Hafalan Sifir Mudah mengandungi teknik unik menghafal sifir menggunakan jari dan jadual sifir dengan kod warna.

Terima kasih Puan Cahaya East Nie

No.Pesanan : 2020061300124

16/6/2020 – “Akak nak buku surah tu 1set”. Aiik.. rasa baru je beli hari tu. Rupanya, teacher ni..hadiahkan kepada anak muridnya. Sangat sporting cikgu ni. Mesti anak murid sangat sayang padanya. Terima kasih Teacher Intan Muchtar

 repeat beli buat kali ke2 buku Tafsir Mini.

Best tau buku ni. 

No.Pesanan : 2020061100408
No.Pesanan : 2020060900367
restok buku

17/6/2020 – Boleh pulak sampai je rumah customer sekali tengok buku tak bawak.adoii..kena patah balik. Inilah bila simptom kelupaan dan kelam kabut menjelma. Sabar je la ye 
Terima kasih Puan Hefiyanti beli buku terbaru Anakku Bijak Suku Kata 

21/6/2020 – Sticker book for Little hands (merah dan hijau).Anak² paling suka la ni. Belajar sambil tampal² gambar. Siap bagi hadiah kat bff.

Terima kasih Siti Baini. No. Pesanan : 2020053100535

24/6/2020 – Terima kasih Puan Nurhasni Binti Sharum dari Puncak Alam. Buku apa? Buku 500 vocabulary dan Bestnya Solat. Semalam order, packaging cepat², tut-tut esok dah sampai. Rezeki beliau dapat cepat.

24/6/2020 – Buku terbaru di warehouse Mommyhappy. Kaedah Mudah jawi berserta freegift buku keluarga saya. Buku comel dan berwarna warni.Terima kasih Puan Teja dari M-Resident

25/6/2020 – kami di sini.

restok buku
No.Pesanan : 2020062300396

25/6/2020 – Educations toys boleh juga suggest Domino untuk melatih motor halus, daya fokus, daya sensory. Yang penting :

MENGURANGKAN KETAGIHAN SCREEN @ GADGET!

Terima kasih Puan Khatijah

restok buku

28/6/2020 – Jap lagi nak g J&T dan COD.Tunggu ya!! Terima kasih.

28/6/2020 – Teknik kuasai Bahasa arab UPKK dan kamus Rafieqi. Kedua-duanya buku bahasa arab. Nota carta, diagram, formula, Terperinci, mudah faham, menarik dengan gambar .Terima kasih Puan Lela dari Rosewood

29/6/2020 – Terima kasih Puan Norshidah. R3peat b3li lagi untuk hari jadi anak buahnya.

29/6/2020 – Jika ada anak tahun 1-6 yang lemah matematik, Mungkin asasnya belum kukuhIbubapa boleh bantu anak² dirumah dengan buku ASAS MATEMATIK..Terima kasih Puan Wawa . Mudahan memberi manfaat.

.