JULAI 2020

Hari ini free boleh pergi jalan² pick up buku. Kemain jalan. Demi customer dan ejen. Terima kasih.

2/7/2020 – PERMAINAN SPELLING GAMES boleh menjadi sangat menyeronokkan dan menarik untuk kanak-kanak dan orang dewasa. Memang cepat je habis. Asal up je habis. Terima kasih Puan Liza 

.

No.Pesanan : 2020061900280

2/7/2020 – Dari semalam, dok pusing-pusing cari rumah tak jumpa. Sebenarnya, tak ingat nombor rumah dia, cuma cam rumah je. Sekali tukar gate dan pasang bumbung dah tak cam langsung. Padan muka. Dah balik, baru tuan empunya balas. Terima kasih Puan Suraida Rahmat.

Restok buku

4/7/2020 – Hasil hari ini. Baru lepas COD dekat kawasan rumah je dan by pos.Terima kasih Ahlia Rizuwan tolong pick_up kan.

No.Pesanan : 2020070300119

4/7/2020 – 2 kali g rumah customer ni. Sebab apa? Kikiki..ketinggalan buku yang diorder. Buku kaedah Mudah Jawi. Haiyaakk.. hanya bawa buku latihan matematik tahun 2 dan Puzzle 3D tractor. Bila kelupaan melanda, gini la .Terima kasih Puan Nur Nadzirah Nazari

4/7/2020 – Terima kasih Puan Halimatun Wahab.
Suka baby akan ikan gedik tu. Terima kasih send video .

No.Pesanan : 2020070400139

4/7/2020 – Sebelum balik kampung, kite pos ikan gedik ni dulu. Terima kasih Puan Mona Johar dari Shah Alam. Saya jual ye.

5/7/2020 – Ingat lagi ikan gedik. Terima kasih Cik Nurul Zahidah.

No.Pesanan : 2020070500246

5/7/2020 – Apakah yang bagusnya buku 365 Panduan Aktiviti Pendidikan Awal Kanak-kanak oleh DR.Mahani Razali … Langkah demi langkah untuk mengajar kanak-kanak prasekolah yang berumur 4 hingga 6 tahun dengan secara lengkap dan komprehensif.

Terima kasih Cik Aqila Syafina dari Pekan, Pahang 

No. Pesanan : 2020070800185

Spelling games ni menarik sangat tau sebab colorful. Anak lagilah excited! 

Games ni tujuan utama untuk meningkatkan pembendaharaan kata. Tapi untuk anak yang belum pandai baca, bagus sangat sebagai latihan koordinasi mata tangan tu.
Sambil tu boleh bercerita tentang warna dan mengenal perkataan baru..
Bagus sangat sebagai latihan fokus anak.

Terima kasih Puan Aisyah Atikah Ali dari Sungai Petani, Kedah 

No.Pesanan : 2020070600572

6/7/2020 – comel kan beratur .. biru hijau..pink
Tinggal nak terjun je nanti.. Terima kasih Puan Nazirah.

No.Pesanan : 2020070400454

6/7/2020 – Wooden Puzzle 3D untuk anak-anak sorang satu. Berkongsi dan boleh tukar². Harap tak gaduh la ye 
Best mainan ini dapat meningkatkan daya fokus dan sensory serta meransang kordinasi mata dan tangan.
Terima kasih Puan Ieda Qistina.

7/2/2020 – Electric fish aka Ikan gedik.
Terima kasih Tuan Hattan dari KL.

No.Pesanan : 2020070700561
Restok

8/7/2020 – Banyak or sedikit.. xpe, Syukur alhamdulillah.. Kita jalankan amanah yang diberikan. Memudahkan customer dapat buku dan mainan untuk anak-anak tersayang. Terima kasih .

.
Meh² macam² ada tau.. antara sempat dengan tak sempat je nak upload. Jangan malu². 

8/7/2020 – Terima kasih Puan Norsila Musa Ali membeli Poster Anakku Bijak Suku Kata.
Membaca tak perlu guna buku sahaja.. Boleh santai santai guna poster. Yang penting anak anak kesayangan kita Boleh belajar membaca pada bila bila masa tanpa anak-anak rasa STRESS.

9/7/2020 – Wallah.. ingat satu rupanya nak tiga buah buku sekali grab. Alhamdulillah.. Terima kasih Puan Norsidah Saleh.
Buku ni bagus dan memudahkan penguasaan bahasa inggeris. Penerangan ringkas dan padat dalam bahasa melayu. Grammar, vocabulary dan proverbs dalam 1 buku.

9/7/2020 – Mathematic intelligent stick adalah alat bantu mengajar buat anak-anak untuk belajar mengira.
Terima kasih Puan Ibu Faiqfarisyafiras.

9/7/2020 – Bagus adanya alat bantu mengajar untuk anak-anak ni kan. Terima kasih Puan Ismawati.

9/7/2020 – Sorry lambat update. Terima kasih Tuan Afdah Morni. Selalu beli buku untuk anak².. Aritu tersilap hantar pun, dibayar dan hadiahkan kepada orang lain. Terima kasih.

No.Pesanan : 2020070900605

13/7/2020 – Buku aktiviti Suku Kata mampu milik ini ditulis oleh Cikgu Puan Ashikin Hashim. Terima kasih Puan Balqis.

No.Pesanan : 2020070900665

13/7/2020 – Buku baru Buku Aktiviti Suku Kata. Dengan adanya buku aktiviti dapat menambah lagi alat bantu mengajar anak di rumah mahupun di sekolah.
Terima kasih Puan Humaira 

13/7/2020 – Terima kasih Puan Jamilah Jamunai selalu b3li dengan akak. . Gembira rasa hati bila anak² dah tunggu depan pagar rumah. 

No.Pesanan : 2020071700324

17/7/2020 – Terima kasih Puan Wani. Belikan hadiah untuk anak.

22/7/2020 – Fun learning activity for kids to master words, letters & spelling!
Games untuk mengenal huruf dan menambah vocabulary anak2..sangat menarik.. Murah dan berbaloi..
50 pcs alphabets dan 28 keping kad bercetak depan belakang.
Terima kasih Puan Nur Nadzirah Nazari

No.Pesanan : 2020072001074

22/7/2020 – Nursery bag for mommies..Cantik kan 

Nursery bag ni senang nak angkut bawa segala barang baby, masuk sekali baju, pampers, wet tissue, barang makanan baby ke botol ke semua boleh.
Besar tau beg ni. Siap dapat free.gift purse lagi.
Terima kasih Puan Siti Baini hadiahkan nursery bag ni untuk kawannya selepas bersalin.

No.Pesanan : 2020072300320

22/7/2020 – Thank You Puan Norazlin Bte Pamuji for birthday anaknya tempohari. Baru dan nak up.date. 

23/7/2020 – Superb Huffaz dan Bestnya Solat.
Kedua-duanya BEST buku ni, mudah faham, berwarna warni.
Boleh guna dari anak kecil sampailah dewasa

Terima kasih Puan Atikah dari Puncak Alam sanggup datang p.i.c.k.u.p malam² datang ke rumah. Sangat hargai.

No.Pesanan : 2020072100319/2020072100341

23/7/2020 – Alhamdulillah.. Sememangnya jimat berbaloi bila ada p.r.o.m.o kom.bo buku Saya Suka Melukis & Mewarna dan buku 125 Kawalan Pensel, LAYAK dapat sekor ketam gedik F.R.E.E. je.. Terima kasih Puan Azura Zulkapli

23/7/2020 – MasyaAllah..Ramai mencari buku jawi untuk ajari anak-anak. Terima kasih Puan Adibah dari Acasia. Memang Terbaik !!!

No.Pesanan : 2020072400395

24/7/2020 – Ikan Tergedik Viral.. Anak-anak suka confirm xmaw lepassss. Terima kasih Puan Liza sebenarnya beli ikan gedik ni untuk kucing kesayangan 

No.Pesanan : 2020072400395

26/7/2020 – Antara manusia dengan ikan ni, mana lagi gedik? Saya jawab ikan ni tau.

Nak buat mainan anak boleh. Nak buat mainan kucing boleh. Nak buat tepuk anak bagi tidur pun boleh. Ikan ni takde jual di pasar tau. Dan tak boleh masuk air. Terima kasih Puan Nana 

27/7/2020 – Dulu² takde buku macam ni. Nak belajar grammar, nak tambah vocab.. Menggagau cari rujukan. Dengan 500 vocabulary Kids Need To Know, anak sekolah rendah tak risau dah.. Susunan vocabulary sesuai untuk sekolah rendah. Nota basic gammar pun ada disediakan. Anak boleh faham dengan mudah. Rugi tak grab 1. Terima kasih Puan Ismawati ishak

27/7/2020 – Jom mancing² ikan bersama anak.
Aktiviti yang sangat menyeronokkan dan meningkatkan fokus anak..
Terima kasih Puan Nazirah.