JANUARI 2021

1/1/2020 – Rainbow Arched Building block adalah satu set kayu beech dalam enam warna pelangi, dengan kemasan yang menunjukkan butiran kayu. Blok dalamannya adalah separa bulatan iaitu 3D yang kukuh.

Rainbow Architect Building block ini juga support bidang pembelajaran seperti berikut:

  •  Pembangunan Peribadi – permainan kolaboratif
  •  Perkembangan Fizikal – kemahiran motor, pembinaan
  •  Komunikasi & Bahasa – bahasa deskriptif
  •  Seni & Reka Bentuk Ekspresif – permainan khayalan
  •  Matematik – bentuk & ruang, menyusun, corak & urutan
  •  Memahami konsep warna

Terima kasih Puan SUe Kamikaze

nO.pESANAN : 20123118120

2/1/2021 – Kalau belajar membaca Bahasa Malaysia ada buku ‘BACALAH ANAKKU’Ramai guru dari tadika dan taska diluar sana yang menggunakan set ini dalam pembelajaran di sekolah

Menggunakan kaedah fonik, InshaAllah anak anak mudah belajar membaca .Terima kasih Puan Nuriryanie Yanie pantas bertindak

No.Pesanan : 2101022065

4/1/2021 – Ini yang sempat snap kat warehouse. Ngam² sampai time diorang nak lunch. Thank you sebab menunggu kakakmu 

4/1/2020 – Toy baru yang confirm buat anak-anak teruja.Dah la dapat drill, dapat pulak dino. Boleh buka dan pasang balik screw dino tu pakai drill tu.Terima kasih Puan Liyana dari Country Homes. Laju ku siyodi sebab nak balik kampung urgent katenyer. Alhamdulillah..Nasib baik, sempat sampai on Time .

No.Pesanan : 21010424167

5/1/2020 – Masa berjalan..dan anak-anak kita terus membesar. Mereka adakala keliru dengan keadaan..mereka buntu ingin memilih yang mana baik dan yang mana buruk.Maka sebagai ibu bapa, kitalah yang perlu tunjukkan jalan.Apa nak buat bila stress?Apa halatuju hidup kita ini?Apa nak buat bila diuji kegagalan?Siapa yang sepatutnya dicontohi untuk menjadi orang yang baik?InsyaAllah semuanya akan terjawab dalam buku ini. Untuk anak kita semua! Terima kasih Puan Norsila Musa Ali

No.Pesanan : 21010221482

5/1/2021 – Barang dah ada..Tapi tak sampai kat tuannya lagi Saya Nadiaa . Sini PKP..sana PkPB la pulok . Nak jumpa ke nak pos? Kang bising si manja tu . Tunggu habis PKP ni .. kasi peram dulu erk ..ke nak Kasi Aqil main dulu

No.Pesanan : 21010425138

5/1/2021 – Terima kasih Cikgu Azue Aziz selalu rëpēat or.der. Thank You..thank you

No.Pesanan : 21010526596

7/1/2021 – Pick up hari ini.. Alang² anak ajak kuar cari buku dia.

7/1/2021 – Untuk anak yang suka sama² solat sebelah kita tu.. Comel je nampak kalau dapat hadiahkan sejadah ni. 

Terima kasih Puan Ani Noraini

No.Pesanan : 21010729275

7/1/2021 – Best nya meja ni sebab dia ada 2 bahagian, bahagian rata dan bahagian untuk main block..
sët ini termasuk meja, kerusi dan lego 47

Dengan adanya meja ini, ibu ayah boleh mengembangkan daya kreativiti anak anak dengan memasang block, secara tidak langsung dapat meralitkan anak2 daripada berterusan bermain gadget.

Terima kasih Puan Nur Nadzirah Nazari

No.Pesanan : 21010728920

9/1/2021 – Magnetic Colourful Tetris Building Blocks Puzzle Toys

Bahan yang digunakan adalah diperbuat daripada bahan kayu yang selamat untuk digunakan, kanak-kanak dapat menggunakannya dengan rasa yakin.

Fungsi intelektual: Mainan ini dapat memupuk kemampuan kognitif dan kemampuan berfikir kanak-kanak mengenai warna dan bentuk.

Terima kasih Puan Jamilah Jamunai

no.pesanan : 21010933693

12/1/2020 – Sape punya ni angkat tangan Pick. Up day

restok

14/1/2021 – My fun creative table .Jom Support creativity anak anak..
selama ni conteng dinding lantai…je ye…
kita bagi meja ni sebijik kat dia..
siap kaler n buku sekali dapat…
Best ke best…

Lagi satu, buku best 10 Sri kandi Syurga di mana Anak kita perlu tahu sejarah-sejarah wanita islam yang berjuang dan berjihad untuk mempertahankan agama islam.

Terima kasih Puan Adibah 

no. pesanan : 21011444448
  • 14/1/2021 – EDUCATIONAL TOY GEAR
  • Macam-macam boleh buat dengan sët ni tau 
  •  Meransang minda kreatif
  •  Melatih motor halus kanak²
  •  Menajamkan daya Imaginasi
  •  Meningkatkan daya Focus
  •  Meningkatkan daya Sensory
  •  Meransang fungsi otak kanan
  •  Meransang Kordinasi Mata & tangan
  •  MENGURANGKAN KETAGIHAN SCREEN @ GADGET !!
  •  Besar & Mudah di pasang

Terima kasih Kak SUe Kamikaze

15/1/2021 – Hari ini lari sekejap ambil hasilan . Jalan smooth, semua traffic light hijau je. alhamdulillah.. Masa PKP ni, ambil di warehouse baru . Kejap lagi nak siyodi dekat rumah je tau. Yang lain by pos.. Thank You !!!

restok

16/1/2021 – Terima kasih Puan Afiza Azlina. Ada Pentagon Sifir boleh akses ke Google Classroom, Flip Flap Iqra boleh scan bar code, Poster Anakku Bijak Suku Kata berserta portal kelab anakku berjaya dan 2 Osem Cikang . Thank you..thank you.
Alat bantu mengajar untuk anak-anak

no. pesanan : 21011750302

17/1/2021 – Kaedah santai belajar agama.. Buku-buku Bestnya Solat terbitan Siri Bestnya. Apa yang bagus, buku-buku mereka ini semuanya guna komik dan infografik!

Rata-rata orang yang beli, semua kata best sangat. Anak-anak pun dok ralit baca buku-buku ni. Sampai berebut pun ada!

Terima kasih Puan Rosila Hassan

17/1/2021 – Belajar memotong sesuatu dengan menggunakan gunting sebenarnya sangat membantu motor halus kanak-kanak dan koordinasi mata mereka.  Buku Gunting

Buku Cerita untuk anak- anak dalam Bahasa Melayu dan Tulisan jawi.  Allah Cipta saya

Terima kasih Puan Aishah Tun Rojmin dari Tasek Glugor, Pulau Pinang 

18/1/2021 – Selesaikan tugasan dan amanat hari ini. Terima kasih semua. Done siyodi dan postage

restok

20/1/2021 – Anak-anak tak perlukan pun gajet untuk duduk diam.
Ralit main ni
Sambil asah daya kreativiti mereka

Enjoy!!!

Terima kasih Cikgu Nik Azmayati Ali

23/1/2021 – Alhamdulillah.. sikit or banyak itu rezeki. Hari ini sempat la g warehouse baru. Waktu sekolah memang pack giler dengan jadual anak². Pdpr dari Pagi sampai ke petang. Kena susun jadual, sabar ye.

restok

25/1/2021 – Tadaa.. ni je ada hasil pick up . Yang lain tak sampai lagi. Sabar ye. 

Akhirnya, buku Panduan Lengkap Aktiviti Awal Kanak-kanak Dr Mahani, Pakar Pendidikan Awal Kanak-kanak sampai jua sekian hari menunggu. Nak?

25/1/2021 – Mostly ibu² sangat berpuas hati dengan buku ni.
Salah satunya sebab tersusun, dan mudah untuk ajar anak. Seterusnya, buku ni ada lebih kurang 1000 perkataan mudah untuk dipelajari anak².

 So, dlm masa yg sama anak² dapat belajar banyak perbendaharaan kata dlm kehidupan harian mereka .Terima kasi Puan Suzy .

25/1/2021 – TEROKA SAINS 1 & 2
BUKU VIRAL yang di recommend oleh ramai influencer kat luar sana.
Buku ni padat dengan FAKTA SAINS yang bagus untuk anak anak. SESUAI UNTUK BACAAN SEISI KELUARGA – Belajar tentang alam, manusia dan haiwan dengan bahasa yang mudah dengan ilustrasi buku yang menarik dan colourful.

Terima kasih Puan Nor Azira

26/1/2021 – My fun creative table 

Jom Support creativity anak anak..
selama ni conteng dinding lantai…je ye…
kita bagi meja ni sebijik kat dia..
siap kaler n buku sekali dapat…
Best ke best…

Lagi satu, buku best 10 Sri kandi Syurga di mana Anak kita perlu tahu sejarah-sejarah wanita islam yang berjuang dan berjihad untuk mempertahankan agama islam. Terima kasih Puan Adibah

NO.PESANAN : 21012576000

28/1/2021 – Alhamdulillah..
Ramai yang berpuas hati dengan Buku Mudahnya Belajar Tajwid 

Ilustarasi menarik dan nota ringkas yang mudah nak difahami oleh semua golongan. Terima kasih Puan Mazlina bertindak pantas grab buku nota tajwid ni di mana note book tu kite bagi pree je. Sape nak, eta 8hb feb ni ye. Asal up je habis..nak wat camne 

no.pesanan : 21020103477

28/1/2021 – Buku ini sangat bagus dan sesuai untuk kesemua peringkat usia, dewasa atau kanak-kanak, ibubapa , para guru, Ustaz Ustazah dan juga usahawan yang berminat untuk mendalami ilmu Tajwid agar dapat mengetahui cara membaca bacaan Al-Quran dengan betul seperti yang dituntut dalam agama islam.

Terima kasih Puan Zarina dari Kepala Batas, Pulau Pinang

no.pesanan : 21012677360

28/1/2021 – Apa yang bagusnya buku Nota Lengkap Mudahnya Belajar Ilmu Tajwid ini?

 Merangkui kesemua asas asas Ilmu Tajwid. Berbentuk nota dan carta yang lengkap dengan menggunakan bahasa yang moden dan mudah difahami.

Terima kasih Puan Zakiah dari Kulim, Kedah. Sabtu pos, hari ahad sampai. Rezeki, cepat pulak sampai

no.pesanan : 21012677360

28/1/2021 – Dah sampai pon, buku Nota Tajwid ni di Seri Manjung, Perak. Terima kasih Puan Haniza 

no. pesanan : 21012677360

28/1/2021 – BUKU NOTA TAJWID siap ada gambar dan carta yg menarik dan berwarna.
Terima kasih Puan Hamidah dari Bandar Meru Raya, Ipoh, Perak 

No.pesanan : 21012677360

28/1/2021 – Buku nota tajwid ringkas siap ada gambar dan carta.

Saiz A4, 70 muka surat
Mudah nak faham tajwid asas lepas ni.

Terima kasih Puan Humaira . Siap oder 2 lagi . Pastu tambah lagi.

No.pesanan : 21012677360

28/1/2021 – Buku viral..kejap je habis..datang je habis..datang je habis..
Terima kasih Puan Fadilah Wawa dari Kota Bharu, Kelantan sabar menanti .Buku Nota Lengkap Mudahnya Belajar Ilmu Tajwid

no.pesanan : 21012991098

28/1/2021 – LITTLE HANDS MINI BLOCK BOOK SET ini adalah satu set buku yang mudah dibawa kemana sahaja.

 Ini memudahkan minda anak dalam mempelajari topik tertentu. Kaedah ini membolehkan anak melihat gambar, perkataan, atau huruf dan mempelajarinya dengan teliti.

Terima kasih Puan Muhaini bëlikan untuk cucu-cucu tersayang 

no.pesanan : 21012991098

28/1/2021 – Tak tahu nak buat aktiviti apa dengan anak-anak? Anak-anak dah bosan buat aktiviti yang sama?

Cikgu, ibu ayah yang mempunyai anak-anak berumur lingkungan 4-6 tahun sesuai sangat miliki buku 365 panduan aktiviti ni.

Buku ni ditulis oleh Dr Mahani, Pakar Pendidikan Awal Kanak-kanak. Ramai cikgu cari buku ni sebagai panduan RPH.

Terima kasih Puan Siti Husna dari Pasir Mas, Kelantan

No.Pesanan : 21012889648