FEBRUARY 2021

1/2/2021 – Cerita hari ini.
Siyodi dan posto² sekelilingi BTP

2/2/2021 – “Macam mana nak mula ajar Jawi ni? Buku apa yang sesuai?

 BUKU ANAKKU BIJAK JAWI. Ada 6 JILID buku (lengkap semua topik padanan huruf, suku kata terbuka dan tertutup, kata berimbuhan dan petikan ringkas) ditulis oleh guru PAKAR JAWI Ustaz Abdul Karim dan boleh scan bar code.

Terima kasih Puan Nuur Iman Lyana

No,Pesanan : 21020103477

2/2/2021 – Hasil p i c k up hari ini. Jumaat yang indah .
Thank you so much.

3/2/2021 – Lawa² design sejadah cilik ni .Boleh buat sebagai hadiah hari lahir atau sedekah pun sesuai sangat. Anak² pon gembira.

Terima kasih Puan Jully Samsuddin dari Putrajaya

No.Pesanan : 21020103477

3/2/2021 – 100 KOMIK TELADAN BERPANDUKAN HADIS mengajak adik-adik mencontohi dan mengamalkan sunnah nabi junjungan mulia, Nabi Muhammad SAW. Semoga hidup adik-adik diberkati dan dirahmati Allah SWT.

  •  Mengandungi 100 teladan berpandukan hadis
  •  Komik berkonsep Islamiah! yang mana berserta rujukan Hadis disetiap kisah teladan
  •  Penuh dengan gambar DAN berwarna-warni
  •  Anak-anak akan suka sangat untuk baca buku ni sebab ditulis dalam bentuk komik

Terima kasih Tuan Zulkifli dari Kuala Langat 

No.Pesanan : 21020309307

4/2/2021 – Eh..ada buku baru lagi .. Nak g siyodi dan posto posto 

4/2/2021 – BUKU ANAKKU BIJAK JAWI ditulis oleh Guru Pakar Jawi.

  • Pengenalan huruf-huruf Jawi sehinggalah asas pembacaan jawi yang mudah.
  • BONUS QR CODE
  •  Video pembelajaran dari Ustaz Abdul Karim Aziz untuk setiap buku.

Terima kasih Puan Jamilah Jamunai

No. Pesanan : 21020103477

4/2/2021 –  Berapa manfaat kepada anak dalam bahan belajar di atas ini? 

  •  anak dapat mengenal dan menyebut nama huruf a hingga z
  •  anak dapat tahu turutan menulis huruf ~ boleh surih guna jari dulu jika belum bersedia guna marker pen 
  •  anak boleh buat latihan surihan sebelum belajar menulis huruf
  •  anak boleh menulis huruf berulang kali ~ satu hari satu huruf yeayy
  •  anak dapat menyebut beginning sound.
  •  anak dapat menampal pelekat sebagai reward selesaikan task pada setiap mukasurat

Terima kasih Puan Nurfarhana dari Banting, Selangor

No/Pesanan : 21020411106

5/2/2021 – Terima kasih Puan Nur Nadzirah Nazari

Let’s Learn Time Board adalah pakej pendidikan untuk perkembangan dan pembelajaran anak-anak, yang terdiri daripada analog waktu untuk membantu anak mengenal masa.

Jom kita sama-sama mendidik anak-anak kita dengan menambahkan pengetahuan mereka melalui cerita-cerita teladan agama islam sekaligus dapat memberi contoh yang baik kepada anak-anak seperti wanita-wanita hebat ini – 10 SriKandi Penyeri Syurga 

5/2/2021 – Let’s Learn Time Board adalah pakej pendidikan untuk perkembangan dan pembelajaran anak-anak, yang terdiri daripada analog waktu untuk membantu anak mengenal masa.

Terima kasih Puan Rosila Hassan

No.Pesanan : 21013199676

5/2/2021 – Terima kasih Puan Fatimah Mohd Ajib. Macam-macam buku ada.

No.Pesanan : 21020103477

5/2/2021 – BUKU PANDUAN MENGAJAR ANAKKU BIJAK MENULIS ini juga mengandungi banyak tips-tips untuk mengajar anak menulis.

Pendek kata ia lengkap untuk ibubapa atau guru dan anak-anak.

Terima kasih Puan Suzy

No.Pesanan : 21020104003

5/2/2021 – Buku Panduan Lengkap Aktiviti Awal Kanak kanak 0-4 tahun terbitan Dr. Mahani Razali, Pakar Pendidikan Awal kanak-kanak. Boleh merancang aktiviti yang bersesuaian dengan peringkat umur anak-anak. 

Terima kasih Tuan Wan Azri dari Ampang, Selangor

No.Pesanan : 202031000289

5/2/2021 – SMART WHEEL DIGRAF & DIFTONG menepati ciri-ciri tersebut. Bukan sahaja mampu menarik minat anak untuk belajar membaca, malah pelbagai aktiviti aktiviti secara ‘ hands-on yang boleh di lakukan sepanjang proses belajar membaca.

Bukan sekadar putar dan baca, sudah tentu ianya menyeronokkan dan ‘stress free’

Dengan adanya SMART WHEEL DIGRAF & DIFTONG ini, akan memudahkan proses anak-anak membaca.

Terima kasih Puan Norsila Musa Ali

No.Pesanan : 21020718725

6/2/2021 – Selepas g klinik,terjah sini pulak..
Buku Nota Lengkap Mudahnya Belajar Tajwid dah sampai. Ni pon kebanyakkan dah berpunya. Pree buku nota cantik. Nak tak?? 

6/2/2021 – Buku ini sangat bagus dan sesuai untuk kesemua peringkat usia, dewasa atau kanak-kanak, ibubapa , para guru, Ustaz Ustazah dan juga usahawan yang berminat untuk mendalami ilmu Tajwid agar dapat mengetahui cara membaca bacaan Al-Quran dengan betul seperti yang dituntut dalam agama islam.

Terima kasih Puan Nor Sidah

6/2/2021 – Sesuai digunakan oleh ibu bapa dan guru-guru untuk mengajar anak-anak di rumah, mahupun di sekolah.
Terima kasih Puan Santan Kak Fizah

6/2/2021 – Buku Nota Lengkap Mudahnya Belajar Tajwid

  • Merangkumi kesemua asas-asas Ilmu Tajwid.
  •  Berbentuk nota dan carta yang lengkap

Terima kasih Puan Che Hasnah

6/2/2021 – Bestnya ada buku nota tajwid ringkas, siap ada gambar dan carta. Mudah nak ingat tajwid asas lepas ni.
Terima kasih Puan Hajah Putih, katenyer b3li untuk cucu 

6/2/2021 – Terima kasih Puan Mahawani Meskam dan geng Acacia bë li buku Nota Lengkap Mudahnya Belajar Tajwid

11/2/2021 – Inilah dikatakan takde keja . Asyik nak g warehouse je. Sebenarnya nak pi pos.. Nak tolong hq. Mana dan, kite buat . Nasib baik dekat.

12/2/2021 – Done pick ùp hari ini. walaupun cuti, masih ON.
Thank you

15/2/2021 – Pergi tengahari.. non stop..pit stop Jam 3 baru sampai rumah, selesai siyodi dan posto². Semoga selamat sampai ke tuannya. 

20/2/2021 – Ni je dapat amik..yang lain tak sampai lagi..sabar ye.. yang dekat kite g siyodi jap lagi. By pos, tunggu ya..