DISEMBER 2020

1/12/2020 – Kayuh perlahan²..
Nak buku?? Meh roger²..
Nak belek katalog pon boleh.

1/12/2020 – Anak siapa nak jadi doktor kat sini? Jom dapatkan Real Working Stethoscope for kids! Boleh dengar betul ke? Ye, boleh 

Anak boleh dengar dup dap dup dap bunyi jantung. Anak mesti teruja bila dapat dengar bunyi jantung sebenar 

  •  Boleh bagi pengalaman sebenar untuk belajar tentang organ tubuh manusia, terutama jantung.
  •  Tingkat kan kebolehan mendengar secara fokus. Ha, anak Auditory mesti suka

Terima kasih Kak Nah b3likan untuk cucunya

3/12/2020 – Tak tahan tengok buku.. Hujan pon redah tadi . Bisnes kecil ku.. Semoga memberi manfaat dan memudahkan ibubapa mencari buku 

3/12/2020 – Buku Latihan Menggunting ni untuk 3 tahun dan keatas, buku ini adalah untuk melatih kemahiran menggunting yang lebih kemas dan cantik . Terima kasih Puan Asba Madzidah 

4/12/2020 – Buku ini juga telah disyorkan oleh Pakar Kekeluargaan yang terkenal di Malaysia siapa lagi kalau bukan Dr. Taufiq Razif.

Beliau sangat-sangat mengesyorkan agar mak ayah membaca buku fakta sains bergambar ini bersama anak-anak.

Terima kasih Puan Humaira

4/12/2020 – Nak cari buku yang siap ada Lesson Plan?

Buku ni hasil tulisan daripada Dr Mahani, iaitu Pakar Pendidikan Awal Kanak-kanak.

Buku ni sesuai digunakan untuk anak-anak berumur 0-4 tahun. Cikgu boleh jadikan buku ni sebagai panduan RPA taska.

Terima kasih Puan Nurul Syuhada dari Padang Serai, Kedah 

No.Pesanan : 1220-4720048

9/12/2020 – I am happy ..tengok MasyaAllah..banyaknya buku .. buku ada..mainan ada..flashcard ada 

10/12/2020 – Buku tadabbur surah pilihan ni sangat bagus untuk anak anak lebih memahami Quran. 

Dilengkapi dengan pengenalan surah, maksud setiap ayat dan penerangan bagi setiap ayat.

Terima kasih Puan Suwaibah dari Bukit Raja, Klang

11/12/2020 – Menarik sangat set word jumble boleh bermain sambil belajar dan mengeja.
Kenalkan kosa kata English dengan mudah

Set alphabet jenis kayu memang tahan lasak dan bewarna warni, kad ada 28 keping

Terima kasih Puan PN Jasmi Zan b3likan untuk anak-anak.

nO. pESANAN : 20121181271

13/12/2020 – Buku SUPERB HUFFAZ Keyword Al – Quran.

  •  Setiap surah ada KEYWORD GAMBAR untuk memudahkan hafalan dan pemahaman tentang isi ayat
  •  Beri elemen seronok membaca dan hafal
  •  Beserta TERJEMAHAN
  •  Dari surah Al-Fatihah sehingga Ad-Dhuha (23 surah)

Terima kasih Puan Hazel/Sehidah dari Limbang, Sarawak 

14/12/2020 – Buku Teroka Sains mampu memupuk minat membaca sekaligus PEKA dengan alam sekeliling mereka dengan fakta pelik, unik dan kelakar tentang haiwan.

Bila dah tersemai minat membaca maka mak ayah tidak lagi pening kepala untuk mengajak anak membaca.

Terima kasih Puan Muhaini .. Siap béli 3 set terus setiap satu Teroka Sains 1 dan 2.

No.Pesanan : 20121484829

15/12/2020 – Pagi² dah terjah warehouse . Kejap lagi nak siyodi dekat rumah je.

15/12/2020 – SEJADAH comel si cilik.

Jom hâdiahkan kepada anak-anak sejadah comel ini supaya mereka lebih rajin dan bersemangat nak solat.
Sëtiãp pêmbëlian sejadah dapat PËRCÙMĀ Buku aktiviti syoknya solat dan Buku Maze. Terima kasih Puan Farah . Memula béli 2 sët, pastu tambah lagi 2 sët. Alhamdulillah

No.Pesanan : 20121586183

16/12/2020 – Hari ini pergi lagi. Walaupun sikit,tak pe.. 

restok

16/12/2020 – Material Flip Flap yang boleh tulis dan padam berulang kali membuatkan anak tertarik untuk cuba menulis dan explore perkara menarik yang ada pada Flip Flap ni. 

Terima kasih Puan Nik Rahimah

No.Pesanan : 20121686534

18/12/2020 – Terima kasih Puan Afiza Azlina . Ringkasan.
Explanation comes with simple story 

Bestnya MY SMART GRAMMAR ni.

Penerangan dlm bentuk cerita dan ayat yang mudah diFAHAMI

Set ni membantu memudahkan anak² untuk belajar 12 tajuk grammar.
Ada latihan utk pengukuhan anak² terutmanya yang nak EXAM

Ada 12 buku kesemuanya ;
1)Present Tense
2)Possession
3)Conjunctions
4)Adjectives
5)Prepositions
6)Future tense
7)Collective Nouns
8)Articles
9)Common Nouns
10)Adverbs
11)Pronouns
12)Past Tense

No.Pesanan : 20121889955

21/12/2020 – Celik je mata.. tunggu green light dari warehouse untuk selesaikan amanah . Lari laju² g siyodi. Bila dah settle.. hati berbunga lega. Syokk wooo..tengok buku 

22/12/2020 – SILIBUS USRAH UNTUK ANAK-ANAK DI RUMAH

Indahnya!
Bila semua ahli di rumah kita sama-sama duduk dan mendengar pengisian rohani.

Alhamdulillah, ramai ibu ayah yang menjadikan buku “Bangkit Wahai Anakku” sebagai silibus usrah dan pengisian di rumah.

Terima kasih Puan Zalina

No.Pesanan : 20122091577

23/12/2020 – MY SMART GRAMMAR..Memudahkan anak² untuk belajar 12 tajuk grammar.Penerangan dlm bentuk cerita dan ayat yang mudah diFAHAMI

Terima kasih Puan Nur Nuur Iman Lyana

No.Pesanan : 20122091796

24/12/2020 — Dalam bonet keta je snap . Lelaju nak siyodi hari ini. Suka tak?? Saya suka 

24/12/2020 – Terima kasih Puan Adibah  dah beberapa kali rëpeat ord3r dengan hakak. Thank you..thank you 

no.Pesanan : 20122303880

29/12/2020 – Yang ni je ada.. yang lain masih pRe-oder. Tunggu ye.. sampai awal tahun depan