MAC 2021

2/3/2021 – Tengahari tadi dah g pi ck up. Balik kepanasan.. Cuaca bahang sangat. Settle apa yang patut, budak nak masuk sekolah. Masak² jap.. ketiduran  6/3/2021 – Alhamdulillah.. pelbagai warna warni buku. Macam² ada.. Semuanya best. Rambang mata. 8/3/2021 – […]

Read more →

FEBRUARY 2021

1/2/2021 – Cerita hari ini.Siyodi dan posto² sekelilingi BTP 2/2/2021 – “Macam mana nak mula ajar Jawi ni? Buku apa yang sesuai?  BUKU ANAKKU BIJAK JAWI. Ada 6 JILID buku (lengkap semua topik padanan huruf, suku kata terbuka dan tertutup, […]

Read more →

JANUARI 2021

1/1/2020 – Rainbow Arched Building block adalah satu set kayu beech dalam enam warna pelangi, dengan kemasan yang menunjukkan butiran kayu. Blok dalamannya adalah separa bulatan iaitu 3D yang kukuh. Rainbow Architect Building block ini juga support bidang pembelajaran seperti berikut: […]

Read more →

DISEMBER 2020

1/12/2020 – Kayuh perlahan²..Nak buku?? Meh roger²..Nak belek katalog pon boleh. 1/12/2020 – Anak siapa nak jadi doktor kat sini? Jom dapatkan Real Working Stethoscope for kids! Boleh dengar betul ke? Ye, boleh  Anak boleh dengar dup dap dup dap bunyi jantung. Anak […]

Read more →

Oktober 2020

1/10/2020 – Terima kasih Puan Sharmimi dari Kuala Terengganu. Buku viral yang kian mendapat tempat di hati para pembaca tidak kira usia, Buku Teroka Sains  2/20/2020 – Buku Teroka Sains 2 mampu memupuk minat membaca generasi muda sekaligus PEKA dengan […]

Read more →

SEPTEMBER 2020

2/9/2020 – *”Ajarkan anak-anak kamu solat seawal usia mereka 7 tahun” – (Riwayat Tarmizi)* Buku Kem Bestari Solat TAHAP 1 & TAHAP 2 ini mengandungi kaedah-kaedah yang lengkap untuk membimbing anak-anak anda mempelajari tatacara menunaikan solat dengan betul dan sempurna. […]

Read more →

OGOS 2020

3/8/2020 – Alhamdulillah.. tengah² jem tadi ada orang nak buku Dr.Mahani. Rezeki tak disangka² datang dengan mudah tanpa banyak bicara Satu dari Batu Pahat, Terima kasih Puan Norina dan satu lagi dari Seri Kembangan. Terima kasih Ms Amy Ong. 5/8/2020 […]

Read more →

JULAI 2020

Hari ini free boleh pergi jalan² pick up buku. Kemain jalan. Demi customer dan ejen. Terima kasih. 2/7/2020 – PERMAINAN SPELLING GAMES boleh menjadi sangat menyeronokkan dan menarik untuk kanak-kanak dan orang dewasa. Memang cepat je habis. Asal up je […]

Read more →

JUN 2020

1/6/2020 – Syukur alhamdulillah..dapat pick up semua buku. Tapi masih ada yang tak dapat lagi.tak smpai lagi kat warehouse. Kejap lagi nak hantar kat customer. Anak² dah teruja. Tak sabar nak dapatkan buku . Terima kasih. 1/6/2020 – Yaaa..bukan mudah untuk […]

Read more →

BULAN MEI 2020

1/5/2020 – Allah Cipta Saya sangat sesuai dijadikan hadiah birthday buat anak.Bersukukata mudah. Mengandungi tulisan Jawi Dan Rumi.Terima kasih Puan Nur Idayu hadiahkan buku sempena hari jadi anaknya Ainul Mardhiah.Happy birthday 💝 1/5/2020 – Anak-anak pasti suka baca buku komik Bestnya Solat dan […]

Read more →