SEPTEMBER 2020

2/9/2020 – *”Ajarkan anak-anak kamu solat seawal usia mereka 7 tahun” – (Riwayat Tarmizi)* Buku Kem Bestari Solat TAHAP 1 & TAHAP 2 ini mengandungi kaedah-kaedah yang lengkap untuk membimbing anak-anak anda mempelajari tatacara menunaikan solat dengan betul dan sempurna. […]

Read more →

OGOS 2020

3/8/2020 – Alhamdulillah.. tengah² jem tadi ada orang nak buku Dr.Mahani. Rezeki tak disangka² datang dengan mudah tanpa banyak bicara Satu dari Batu Pahat, Terima kasih Puan Norina dan satu lagi dari Seri Kembangan. Terima kasih Ms Amy Ong. 5/8/2020 […]

Read more →

JULAI 2020

Hari ini free boleh pergi jalan² pick up buku. Kemain jalan. Demi customer dan ejen. Terima kasih. 2/7/2020 – PERMAINAN SPELLING GAMES boleh menjadi sangat menyeronokkan dan menarik untuk kanak-kanak dan orang dewasa. Memang cepat je habis. Asal up je […]

Read more →

JUN 2020

1/6/2020 – Syukur alhamdulillah..dapat pick up semua buku. Tapi masih ada yang tak dapat lagi.tak smpai lagi kat warehouse. Kejap lagi nak hantar kat customer. Anak² dah teruja. Tak sabar nak dapatkan buku . Terima kasih. 1/6/2020 – Yaaa..bukan mudah untuk […]

Read more →

BULAN MEI 2020

1/5/2020 – Allah Cipta Saya sangat sesuai dijadikan hadiah birthday buat anak.Bersukukata mudah. Mengandungi tulisan Jawi Dan Rumi.Terima kasih Puan Nur Idayu hadiahkan buku sempena hari jadi anaknya Ainul Mardhiah.Happy birthday 💝 1/5/2020 – Anak-anak pasti suka baca buku komik Bestnya Solat dan […]

Read more →

APRIL 2020

1/4/2020 – Untuk makluman, produk Facemask ini bukan produk Utama Syarikat Mommy Happy. Stok hanya memenuhi permintaan disebabkan kesukaran ramai orang nak dapatkan stok di kedai pada waktu itu. Yang ni 1st batch. Total 3batch semuanya. Terima kasih Kak Shida, […]

Read more →

Mac 2020

1/3/2020 – Terima kasih Kak Normala Sabidin miliki buku komik Bestnya Solat untuk anak.Kini, akak ni salah seorang agen Mommy Happy juga. Yeahhh.. 😍 1/3/2020 – “Err buku apa ni?” Ini ialah buku panduan rukun dan bacaan dalam solat. Tapi yang istimewanya, ia […]

Read more →

Februari 2020

1/2/2020 – Saya percaya ramai ibu bapa di luar sana sedang mencari dan memang berminat untuk mengajar sendiri anak-anak bermain aktiviti yang sesuai dengan umur mereka 0-4 tahun. Bukankah lebih indah dan seronok untuk mencipta memori bahagia belajar dengan aktiviti […]

Read more →

Januari 2020

3/1/2020 – Baru nak upload buku. Punya la bz mak arini. Berpusing² ikut waze cari alamat korang tau. 😂😂 4/1/2020 – Terima kasih Puan Zainab belikan Kamus bergambar untuk cucu kesayangan. 4/1/2020 – Terima kasih Puan Umi Kelsom. Senang bila […]

Read more →

Disember 2019

1/12/2019 – Buku ini menceritakan kisah Quran dan hadis dengan harapan semoga dapat membentuk anak-anak mempunyai :-kekuatan iman spt Nabi Ibrahim AS-kesabaran yg tinggi spt Nabi Nabi Ayub AS-ketulusan hati spt Nabi Yusuf AS-dan keindahan akhlak spt Nabi Muhammad SAW […]

Read more →