LITTLE MUSLIM MAZE BOOK

Perasan tak mommies? Bila dah dewasa ni pun kadang-kadang ada antara kita cepat stress bila ada problem. Semua org ada problem masing-masing. Cuma cara kita ‘handle’ dan ‘solve the problem’ tu yang SANGAT penting.Lepas banyaaaak research dibuat, ‘problem solving skills’ […]

Read more →

Kombo Aktiviti Ana Muslim

Sekolah belum bukak lagi kannnn? Mesti ayah ibu dah kehabisan buku aktiviti untuk isi waktu pembelajaran anak-anak…. OK…Mommy Happy ada solution… Selain aktiviti membaca, mengenal nombor, jom kita dapatkan aspek agama pulak. Buku Best Seller tau ni… Jom DAPATKAN KOMBO […]

Read more →

Diari Ramadan

Beri semangat untuk anak-anak berpuasa penuh tahun ni. Hadiahkan Diari Ramadan yang padat dengan aktiviti-aktiviti menarik. *Freegift* pencil holder untuk yang terawal sahaja. Nak? http://www.wasap.my/60122825665/diariRamadan.Antara yang terkandung dalam *Diari Ramadan – Misi Berpuasa 30 Hari.* Pengenalan puasa Niat dan doa […]

Read more →

SUPERB HUFFAZ Q-STEAM

Apa itu Superb Huffaz Q-STEAM ?Ia merupakan produk terbaharu Superb Huffaz yang mengetengahkan elemen permainan dalam pendidikan. Modul permainan ini dihasilkan melalui proses kajian yang berlandaskan metod tadabbur terhadap surah-surah pilihan yang terdapat dalam modul utama Superb Huffaz. Permainan yang […]

Read more →

SET HAFALAN SUPERB HUFFAZ

Anda ingin anak anak dan pelajar anda menghafal al-Quran dengan MUDAH dan GEMBIRA? Pengusaha Tadika pula nak modul hafazan yang hebat untuk kegunaan KELAS TAHFIZ? Tapi naskah al-Quran yang sedia ada kurang menarik minat untuk membaca dan menghafal. Oleh itu, […]

Read more →

BUKU AKTIVITI BAHASA MELAYU BUKU 2 (4&5TAHUN)

Buku-buku Aktiviti ini mengandungi kepelbagaian latihan yang disusun mengikut tema yang bersesuaian dengan menilai tahap pencapaian murid serta disusun ansur maju dari peringkat mudah ke peringkat yang lebih sukar.Buku-buku Aktiviti diharapkan dapat merangsang pengajaran dan pembelajaran yang lebih menarik dan […]

Read more →

BUKU AKTIVITI BAHASA MELAYU BUKU 1 “4&5 TAHUN”

Buku ini sesuai digunakan anak-anak berumur 4-5 tahun bagi anak-anak pra sekolah berdasarkan kurikulum Standard Pra sekolah Kebangsaan (KSPK) Kementerian Pendidikan Malaysia. Buku ini disemak oleh Guru-guru cemerlang Pra sekolah. Harga RM13 termasuk cas poslaju. KLIK : http://www.wasap.my/60122825665/fargoesBM

Read more →

BUKU MINI WOW

Tengah mencari Doorgift untuk : birthday anak majlis kanak-kanak hadiah freegift KELEBIHAN Buku Mini WOW Saiz A6 Ukuran : 107mm x 150.5mm 48ms (Jumlah page dalam) Simili 70gsm (Jenis kertas dalam Buku) Cover 190 art card ( Cover Buku depan […]

Read more →