Agen Mommy Happy

Kisah bermulanya terjebak dengan penjualan buku kanak-kanak ni adalah kerana minat mendalam dan semangat tengok buku. Erti kata lain, suka buku. Asal nampak je buku best, beli…

Bermula beli buku kanak-kanak dengan Dr.Rabiatul Aida. Buku pertama kali dengan dia adalah Inspektor Jawi. Bermula dari situlah tanya bagaimana jika ingin menjadi agen. Syarat ketika itu, bayar RM30 atau beli buku lebih RM30 automatik menjadi agen. nak jimat, beli buku dengan Dr.Aida as my leader dalam agen Mommy Happy.

Pada Tanggal 7 Julai 2019 mula mendaftar agen Mommy Happy. Saje suka-suka tengok buku. Bau buku, siapa yang macam ni?? Bolehlah jadi geng ..Hahaha.. Lagi satu, warehouse Mommyhappy ni dekat dengan rumah. Jadi, bolehlah datang pick up buku. Mana yang jauh, kita hantar by pos hanya bayar kepada poslaju bermula dari RM8.50 untuk Semenanjung Malaysia dan RM11 untuk Sabah Sarawak berdasarkan berat bungkusan.

Sebelum ni, saya merupakan agen bagi produk Tasneem Naturel. Kenapa berminat dengan Tasneem?? Sebab ia merupakan salah satu produk natural/semulajadi. Al-kisahnya bermula, anak saya Muhammad Qaid Aqil adalah salah seorang fighter ezcema suatu ketika dahulu. Sehingga kini, masih menjual balm bayi semulajadi.

Berminat untuk memiliki buku-buku keluaran MommyHappy atau Balm Tasneem Naturel bolehlah menghubungi saya di no.telefon yang tertera atau klik sahaja http://www. wasap.my/60122825665/bukuMommyHappy atau http://www.wasap.my/60122825665/balmTN

Untuk berminat untuk menjadi agen pon boleh.

Sekarang ni, semua mudah cuma kental dan rajin. Petua, selalu sharing yang boleh memberi manfaat kepada orang lain.

Pengeposan boleh dibuat sendiri di mana kita beli stok siap-siap jika berkemampuan atau pengeposan dibuat terus dari pihak MommyHappy. Mudah kan?

Pelanggan hanya buat pembayaran, ejen buat tempahan di website. Pihak HQ akan membuat pembungkusan dan update nombor tracking. Ejen seharusnya update pelanggan dan follow up. Senang kan kerja???

berminat untuk jadi agen/drophip : http://www.wasap.my/60122825665/ejenMH